Stuntvliegen

Stuntvliegen

€ 195,00 incl. BTW

Bestel

Voor de echte waaghalzen: zelfstandig loopings, kurkentrekkers en scherpe bochten maken in een vliegtuig. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren piloot.

Meer details

Stuntvliegen

Stuntvliegen Zelfstandig loopings, kurkentrekkers en scherpe bochten maken in een stuntvliegtuig. Een proefles stuntvliegen is onder begeleiding van een piloot.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Comments (0)
  • Ervaringen

Voor de echte waaghalzen: zelfstandig loopings, kurkentrekkers en scherpe bochten maken in een vliegtuig. Uiteraard onder begeleiding van een ervaren piloot.

Eerst volgt u een theorieles van 30 minuten waarin het vliegtuig en de kunst van het stuntvliegen wordt doorgenomen. Vervolgens inspecteert u met de piloot het vliegtuig. Daarna kunt u zich voorbereiden op de ultieme adrenalinekick in de lucht: u stijgt onder begeleiding van de piloot op en maakt gedurende 25 minuten zelfstandig loopings, kurkentrekkers en snelle bochten! De piloot assisteert u na afloop weer bij het veilig landen op de landingsbaan.

Let op: niet geschikt voor personen die snel misselijk worden. De G-krachten kunnen pittig zijn! Uiteraard is een vlucht zo heftig als u hem zelf maakt.

De proefles stuntvliegen begint en eindigt op vliegveld Lelystad. Met een cadeaubon kunt u zelf een passende dag inplannen. Overigens is het bij een proefles stuntvliegen niet mogelijk om passagiers mee te nemen: het zijn namelijk tweepersoons vliegtuigen.

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren. Een proefles stuntvliegen is het hele jaar lang 7 dagen per week mogelijk.

Wat zijn de mogelijke tijdstippen?

Het tijdstip van de proefles heeft u volledig zelf in de hand bij het maken van een afspraak. 's Avonds en 's nachts is alleen niet mogelijk.

Wat gebeurt er als het noodweer is op de dag van de proefles?

Als u een bon heeft besteld en een afspraak gemaakt, kan het natuurlijk voorkomen dat het zeer slecht weer is op de dag van de afspraak. Als het weer te onveilig zal zijn om te vliegen, wordt u zo vroeg mogelijk op de hoogte gesteld. Er zal dan een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Waar vinden de proeflessen plaats?

Alle proeflessen vinden plaats op het vliegveld in Lelystad.

In welk type vliegtuig wordt er gevlogen?

Bij deze belevenis vliegt u in een GAF22: een aerobatics-toestel waarin ruimte is voor u en voor de instructeur.

Is er een leeftijdsgrens voor deze activiteit?

Nee. Deelnemers moeten alleen wel op eigen kracht in en uit een vliegtuig kunnen klimmen.

Mag ik toeschouwers meenemen?

Ja, u bent vrij om toeschouwers mee te nemen. Uw toeschouwers blijven tijdens de vlucht aan de grond.

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. 

Geen ingezonden ervaringen.

Marco

11-07-2013
5

Vanmiddag een vluchtje gedaan met Wesley de instructeur. Na de vraag of ik al eerder gevlogen had liet hij mij taxien, en zelf opstijgen waarna hij iets voordeed wat ik meteen ook zelf mocht doen. Daarna de hammerheads, backflips, als een baksteen uit de lucht vallen, loopings en ondersteboven vliegend het vliegveld oversteken. Ik wilde meer, maar de tijd was om. Veels te vlug eigenlijk.

 
Jeroen Verstraete

15-08-2012
5

Precies hoe je denkt dat het zal zijn!! De loopings waren heftig maar heerlijk! Wat een vrijheidsgevoel! Op het einde toch maar iets rustiger aangedaan. Niets moet, alles mag, en de instructeur is er altijd bij dus altijd een veilig gevoel. Heerlijke middag gehad!!

 
Peter

25-01-2012
5

Na al weleens een tochtje gemaakt te hebben in een "normaal" vliegtuig kreeg ik het stuntvliegen cadeau van mijn lieve vrouw. Voorafgaand aan de vlucht een hele duidelijke en goede uitleg gehad van de instructeur. Daarna de lucht in met mooi weer, dus de ideale omstandigheden! Rustig aan begonnen, geen gekke dingen. Je zit niet voor niets in een stuntvliegtuig dus dan natuurlijk die eerste looping maken: WOW! Daarna nog een groot aantal loopings en andere voltige-figuren gemaakt. 20 minuten was precies goed, anders was ik het daarna toch rustiger aan gaan doen.

 
Pagina: 1
Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Mogelijkheden het hele jaar door

Populair