Kennismakingscursus driften Weeze

€ 89,00 incl. BTW

Bestel

Leren driften tijdens een driftcursus van op het driftcircuit van Weeze in een voor het driften aangepaste BMW. Bij de kennismakingcursus kan je drie keer 5 minuten driften. Bekijk onze andere driftcursussen, voor meer mogelijkheden. 

Meer details

Kennismakingscursus driften Weeze

Kennismakingscursus driften Weeze Een hele dag zelf racen op het circuit in Zandvoort in onder andere een Porsche 911, formulewagen en BMW 1-serie. Zelf racen Zandvoort cadeau geven is mogelijk.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Comments (0)
  • Ervaringen

Kennismakingscursus driften Weeze bestaat uit de volgende onderdelen:

• Ontvangst
• Basiscursus theorie en technieken van het driften
• Zelf linkerbochten en rechterbochten driften in een BMW
• Zelf 8-parcours driften (achtjes) in een BMW
• Afsluiting

Wat is driften?

Driften is de ultieme vorm van wagenbeheersing waarbij de bestuurder de achterkant van zijn auto laat wegslippen, waarna hij de wagen met opzet zo lang mogelijk dwars laat voortbewegen. De uitdaging is om de wagen dwars te houden gedurende meerdere bochten.

Verloop van de driftcursus

De deelnemer wordt op het driftcircuit ontvangen in de hangaar. We vangen aan met de theorie van het driften: welke technieken zijn er en hoe gebruik je die? Aansluitend gaan we in groepen van maximaal 4 personen naar de driftpleinen. Hier staan speciaal geprepareerde BWM E36 driftauto’s klaar. Bij de kennismakingcursus kan je drie keer 5 minuten driften. Bekijk onze andere pakketten, voor meer mogelijkheden.

In iedere auto zit een instructeur die de deelnemer begeleidt. Elke deelnemer krijgt zodoende persoonlijke begeleiding bij het driften.

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.

De eerstvolgende beschikbare data in 2014 (onder voorbehoud) zijn:

- Augustus: 26, 27
- November: 4, 5

Meer data volgen zodra deze dagen definitief gepland zijn.

Let op: bovenstaande data kunnen onderhevig zijn aan verandering. Neem contact met ons op als u zeker wilt weten dat een bepaalde dag nog beschikbaar is.

Hoeveel driftdagen worden er georganiseerd?

De driftdagen worden georganiseerd op een groot aantal wisselende dagen, doordeweeks en weekend, tussen maart en november. U kunt de bonnen al wel in de winter kopen. U heeft dan een volledig jaar de tijd om de bon te verzilveren.

Wat gebeurt er als ik op de beschikbare data niet kan?

Ondanks het grote aanbod aan data is het mogelijk dat u of degene aan wie u een bon geeft, op alle beschikbare data niet kan deelnemen. In dat geval kunt u de bon binnen 90 dagen kosteloos retourneren. U ontvangt dan een volledige vergoeding voor de bon.

Wat gebeurt er als het regent?

De driftdagen gaan altijd door. Wij zijn daar volledig op voorbereid.

Als ik meerdere bonnen, kunnen deze bonnen dan gelijktijdig verzilverd worden?

Ja, als u samen met vrienden of familieleden wilt deelnemen aan een driftdag, dan bestelt u meerdere bonnen. Deze bonnen kunnen dan gelijktijdig verzilverd worden. U beleeft de driftdag dan samen in dezelfde groep.

Moet ik een rijbewijs hebben om deel te nemen?

Ja, een rijbewijs is verplicht (rijbewijs B).

Zijn er lichamelijke eisen verbonden aan deelname?

Nee, iedereen kan deelnemen aan een driftdag. Als de deelnemer fysiek past in een reguliere BMW, dan levert deelname geen problemen op.

Kan ik iemand meenemen als toeschouwer?

U kunt zonder problemen kosteloos een aantal mensen meenemen als toeschouwer, of als fotograaf. De toeschouwers hebben ook alle gelegenheid om bij ieder deel mee te kijken en alles mee te maken. Er is een restaurant waar toeschouwers op eigen rekening kunnen (mee-)eten en drinken.

Hoe lang duurt de driftdag?

De driftdag op circuit Zandvoort duurt 3 uur.

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. Als het een cadeau is, dan is het bovendien mogelijk om de bon in een speciale cadeau-envelop te laten versturen.

Geen ingezonden ervaringen.

Geen ingezonden ervaringen

Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Mogelijkheden het hele jaar door

Populair