Proefles met passagiers (1 uur vliegtijd)

Proefles met passagiers (1 uur vliegtijd)

€ 305,00 incl. BTW

Bestel

De proefles vliegen onder begeleiding van een piloot duurt anderhalf uur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een bijzonder vermakelijke dag, zeker omdat u twee vrienden of familieleden mee kunt nemen in het vliegtuig!

Meer details

Proefles met passagiers (1 uur vliegtijd)

Proefles met passagiers (1 uur vliegtijd) De proefles vliegen met twee passagiers onder begeleiding van een piloot duurt een uur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een erg vermakelijke dag.
  • Meer informatie
  • Ervaringen

De proefles vliegen onder begeleiding van een piloot duurt anderhalfuur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een bijzonder vermakelijke dag, zeker omdat u twee vrienden of familieleden mee kunt nemen in het vliegtuig!

Na een theorieles van 30 minuten inspecteert u samen met de piloot het sportvliegtuig. Daarna gaat u zelf (onder begeleiding van de piloot) opstijgen. Eenmaal in de lucht vliegt u een volledig uur zelfstandig! De piloot assisteert u weer bij het veilig landen op de landingsbaan.

Tijdens het uur kan een tussenlanding gemaakt worden om een passagier de plaats van piloot te laten innemen. Zo kunnen meerdere mensen de proefles vliegen ervaren als piloot. Met een cadeaubon kunt u zelf een passende dag inplannen.

Deze vlucht is vanaf Lelystad.

Geen ingezonden ervaringen

Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Gratis verzending van uw bestelling
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden
  • Altijd de laagste prijs garantie
Betaalmethodes

Populair