Proefles vliegen (met passagiers)

Proefles vliegen (met passagiers)

€ 175,00 incl. BTW

Bestel

De proefles vliegen onder begeleiding van een piloot duurt een uur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een bijzonder vermakelijke dag, zeker omdat u twee vrienden of familieleden mee kunt nemen in het vliegtuig!

Meer details

Proefles vliegen (met passagiers)

Proefles vliegen (met passagiers) De proefles vliegen met twee passagiers onder begeleiding van een piloot duurt een uur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een erg vermakelijke dag.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Comments (0)
  • Ervaringen

De proefles vliegen onder begeleiding van een piloot duurt een uur en vertrekt vanaf het vliegveld in Lelystad: een bijzonder vermakelijke dag, zeker omdat u twee vrienden of familieleden mee kunt nemen in het vliegtuig!

Na een theorieles van 30 minuten inspecteert u samen met de piloot het sportvliegtuig. Daarna gaat u zelf (onder begeleiding van de piloot) opstijgen. Eenmaal in de lucht vliegt u een half uur zelfstandig! De piloot assisteert u weer bij het veilig landen op de landingsbaan. Met een cadeaubon kunt u zelf een passende dag inplannen.

Deze vlucht is vanaf Lelystad.

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren. Een proefles vliegen is het hele jaar lang 7 dagen per week mogelijk.

Wat zijn de mogelijke tijdstippen?

Het tijdstip van de proefles heeft u volledig zelf in de hand bij het maken van een afspraak. 's Avonds en 's nachts is alleen niet mogelijk.

Wat gebeurt er als het noodweer is op de dag van de proefles?

Als u een bon heeft besteld en een afspraak gemaakt, kan het natuurlijk voorkomen dat het zeer slecht weer is op de dag van de afspraak. Als het weer te onveilig zal zijn om te vliegen, wordt u zo vroeg mogelijk op de hoogte gesteld. Er zal dan een nieuwe afspraak worden gemaakt.

Waar vinden de proeflessen plaats?

Alle proeflessen vinden plaats op het vliegveld in Lelystad.

In welk type vliegtuig wordt er gevlogen?

Bij deze belevenis vliegt u in een DV40D, waarin ruimte is voor u, de instructeur en twee passagiers.

Is er een leeftijdsgrens voor deze activiteit?

Nee. Deelnemers moeten alleen wel op eigen kracht in en uit een vliegtuig kunnen klimmen.

Mag ik toeschouwers meenemen?

Ja, u bent vrij om toeschouwers mee te nemen. Bij deze activiteit mag u twee toeschouwers meenemen in het vliegtuig. Eventuele andere toeschouwers moeten aan de grond blijven.

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. 

Geen ingezonden ervaringen.

Geen ingezonden ervaringen

Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Altijd de laagste prijs garantie
  • Mogelijkheden het hele jaar door

Populair