Zelf Racen Zandvoort

€ 325,00 incl. BTW

Bestel

Een hele dag racen op het circuit in Zandvoort in diverse snelle auto's zoals een Porsche 911, een formulewagen en een BMW 1-serie.

Meer details

Zelf Racen Zandvoort

Zelf Racen Zandvoort Een hele dag zelf racen op het circuit in Zandvoort in onder andere een Porsche 911, formulewagen en BMW 1-serie. Zelf racen Zandvoort cadeau geven is mogelijk.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Groepsarrangement
  • Ervaringen

Zelf Racen Zandvoort duurt van 10.00 uur tot 17.30 uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

• Zelf rijden in een Porsche 911 raceauto (model 2009)
• Zelf rijden in een formulewagen
• Zelf rijden in een BMW 1-serie
• Slalomrace
• Kartcompetitie
• 4x4 parcours in een terreinwagen
• Sideways meerijden met een ervaren coureur (driften)
• IJsrijden
• 180 graden slippen
• Dragrace met een 500 PK sterke Dodge
• Extra: Rijden met uw eigen auto op het circuit aan het einde van het programmaOp welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.


 

Op welke data kan ik terecht?

 

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.

 


 

 

 

DATA 2019

 


 

Het nieuwe seizoen start weer in maart 2019, dit zijn de data van dit jaar:

 


 

LET OP, DATA KUNNEN PER DAG VERSCHILLEN. BEL OF MAIL ONS ALS U 100% ZEKERHEID WILT.

 


 

Data worden begin 2019 bekend gemaakt, nadat het circuit de officiele race agenda heeft ingevuld.

 


Alle bonnen zijn 1 jaar geldig.

Hoeveel circuitdagen worden er georganiseerd?

De circuitdagen worden georganiseerd op een groot aantal wisselende dagen, doordeweeks en weekend, tussen maart en november. U kunt de bonnen al wel in de winter kopen. U heeft dan een volledig jaar de tijd om de bon te verzilveren.

Wat gebeurt er als ik op de beschikbare data niet kan?

Ondanks het bijzonder grote aanbod aan data is het mogelijk dat u of degene aan wie u een bon geeft, op alle beschikbare data niet kan deelnemen. In dat geval kunt u de bon binnen 14 dagen kosteloos retourneren. U ontvangt dan een volledige vergoeding voor de bon. Let op: deze mogelijkheid vervalt zodra u een definitieve reservering met de bon maakt.

Wat gebeurt er als het regent?

De circuitdagen gaan altijd door. Wij zijn daar volledig op voorbereid.

Als ik meerdere bonnen, kunnen deze bonnen dan gelijktijdig verzilverd worden?

Ja, als u samen met vrienden of familieleden wilt deelnemen aan een racedag, dan bestelt u meerdere bonnen. Deze bonnen kunnen dan gelijktijdig verzilverd worden. U beleeft de circuitdag dan samen in dezelfde groep.

Moet ik een rijbewijs hebben om deel te nemen?

Ja, een rijbewijs is verplicht en een minimale leeftijd van 18 jaar.

Zijn er lichamelijke eisen verbonden aan deelname?

Nee, iedereen kan deelnemen aan een circuitdag. Het is alleen wel zo dat deelnemers die te maken hebben met extreem overgewicht in de regel niet in een formule-auto passen. Dat onderdeel moeten zij op een circuitdag aan zich voorbij laten gaan.

Voor langere mensen (boven 2 meter) geldt dat de formule-auto aan de krappe kant is. Zij mogen bij dit onderdeel in een alternatieve auto rijden die wel meer beenruimte biedt. Alle overige onderdelen op de circuitdagen zijn sowieso niet hinderlijk voor langere mensen.

Tot slot dames die zwanger zijn mogen niet meedoen en mensen met hartklachten of rugklachten moeten eerst bij hun arts nagaan of deelname verstandig is.

Kan ik iemand meenemen als toeschouwer?

U kunt zonder problemen kosteloos een aantal mensen meenemen als toeschouwer, of als fotograaf. De toeschouwers hebben ook alle gelegenheid om bij ieder deel mee te kijken en alles mee te maken. Er is een restaurant waar toeschouwers op eigen rekening kunnen (mee-)eten en drinken.

Kan ik zelf pakketten samenstellen, of bepaalde onderdelen achterwegen laten?

Nee, u kunt dit arrangement alleen kopen zoals het op deze website vermeld staat. U heeft op de circuitdag uiteraard wel de keuze om onderdelen over te slaan.

Hoe lang duurt de circuitdag?

De circuitdag op circuit Zandvoort heeft een ontvangst tussen 09.30 en 10.00 uur en de afsluiting van het programma is rond 18.30 uur.

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. Als het een cadeau is, dan is het bovendien mogelijk om de bon in een speciale cadeau-envelop te laten versturen.

Zelf Racen Zandvoort wordt ook aangeboden als groepsarrangement, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. Deze groepsarrangementen worden verzorgd door ons moederbedrijf Incentive Company.

Bent u geïnteresseerd in racen op circuit Zandvoort met een grotere groep mensen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 - 760 6535 voor meer informatie over groepsarrangementen.

Als u met een groep van zes personen of minder wilt racen, dan kunt u simpelweg voor iedere deelnemer een bon kopen. Bij reservering wordt u dan met de gehele groep gezamenlijk ingepland.

Fam. Van de Guchte

03-04-2017
5

Het was een geweldig leuke dag. De begeleiding van Robert was super. Een sympathieke jongeman die super enthousiast alles uitlegde en de groep begeleide. Wij zijn zaterdag 1 april geweest en voor herhaling vatbaar.

 
G. Hessen

14-08-2012
5

Ik heb deze bon cadeau gegeven aan mijn schoonvader en voor mijzelf ook een bon besteld, zodat we samen de dag konden beleven. Hij is een echte autoliefhebber, terwijl ik zelf niet zoveel om auto's geef. We hebben allebei een superdag gehad! Zelfs als je niet zoveel met auto's hebt is het een onwerkelijk gave ervaring om met vol tempo in een Porsche over het circuit te rijden. Aanvankelijk was ik bang dat het allemaal veel te snel voor mij zou gaan, maar de instructeurs rijden altijd veilig voorop en voorkomen dat een deelnemer achterop raakt.

De dag heeft een leuke vorm: als deelnemer maak je deel uit van een groep van 10 a 12 personen. Er zijn ongeveer 10 onderdelen waar je op de dag zelf aan mee doet. Persoonlijk vond ik het leuk dat je een dag lang in auto's rijdt waar je in principe nooit van je levensdagen in zal rijden, zeker niet op een circuit.

Verscheidene deelnemers hadden een aantal familieleden, partner of vrienden meegenomen, en zij konden bij ieder onderdeel van dichtbij kijken, foto's maken en de dag echt volledig meebeleven. Als wij dat vooraf gerealiseerd hadden, zouden we wellicht ook een aantal mensen mee hebben genomen. Hoe dan ook was de dag zeer geslaagd, en een onvergetelijke ervaring voor mij en mijn schoonvader!

 
Joeri

09-08-2012
5

Absolute topdag gehad!!!!! Ritje in de porsche was onvergetelijk!

 
Charlotte Siebema

24-06-2012
5

Ik heb deze dag als kado aan mijn vriend gegeven. Hij is gek van auto's en dit moest ongetwijfeld een helemaal super voor hem zijn. Dat was het ook zeker! Samen zijn we er vroeg naar toe gegaan, omdat we zeker op tijd wouden zijn en best een eindje moesten reizen. Daar bleek dat er zo'n 150 mensen met zo'n dag meedoen. De deelnemers werden in groepjes van 10 ingedeeld en trokken van onderdeel naar onderdeel. Ik kon als toeschouwer gewoon overal mee naar toe en heb heel veel leuke foto's kunnen maken. Die gaan zeker aan de muur hangen! Het was grappig om te zien dat er nog veel meer stelletjes waren waarbij de vriendin/vrouw de dag cadeau had gedaan aan haar vriend/man, allemaal met fototoestel mee, haha. Mijn vriend vond het zo geweldig, hij houdt er niet meer over op. Helemaal super!

 
M. Breemans

30-03-2012
4

Ik heb de racedag van mijn collega's gekregen. Ik dacht dat het een misplaatst cadeau was omdat ik zelf op zich niet zoveel met racen heb. Niets is minder waar! Een heeeeerlijke dag met heel veel nieuwe indrukken. Goede instructeurs, duidelijke informatie. Als groep altijd goed begeleid. De lunch was vrij simpel, maar ach, wat zou het... Ik zou de dag zeker aan iedereen aanraden: autoliefhebber of niet...

 
David

13-09-2011
4

Het was best een lange dag, maar ik me geen moment verveeld. Aan het einde van het programma nog even met de eigen wagen over het circuit. De perfecte afsluiting van een jongensdroom!

 
Sander Snoere

29-05-2011
5

De dag begon met een file richting Zandvoort. Dat was ongeveer de laatste keer dat ik langzaam gereden heb. Nou, dat is niet helemaal waar. De racedag begon namelijk met ijsrijden. In een simpele auto voorzichtig een parcours afleggen terwijl de achterkant van de auto alle kanten opzwiept. Daarna vol gas met de Dodge dragracen. Vervolgens in de BMW het circuit over. Er reed een instructeur voorop en inhalen was niet toegestaan. Ik dacht eerst dat dat jammer zou zijn, maar we reden nog steeds echt hard over het circuit. Met zo'n instructeur gaf toch wel een veilig gevoel, anders was ik wellicht zo de allereerste bocht uitgevlogen :-) Daarna als passagier mee met een auto die geheel driftend over het circuit ging. Wat een waanzin! Als je dat met je eigen auto zou proberen ben je je banden zo kwijt. Na de lunch in de formulewagen en de Porsche - ongelooflijk wat vet! De overige onderdelen waren leuk maar ook leerzaam: 180 graden draai maken je handrem - vooral handig voor stoer inparkeren hahaha... Aan het einde van de dag was er nog een prijsuitreiking voor de beste deelnemers, maar daar zat ik zeker niet bij. De slalom en 4x4 gingen niet zo goed, maar waren zeker wel erg leuk.

 
Pagina: 1
Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Gratis verzending van uw bestelling
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden
  • Altijd de laagste prijs garantie
Betaalmethodes

Populair