Ultimate Race Experience Zandvoort

€ 435,00 incl. BTW

Bestel

Meer dan 5 uur racen op het circuit in Zandvoort in diverse snelle auto's zoals een Aston Martin Vantage,  een Ferrari, een Porsche 911, een formulewagen en een BMW 1-serie.

Meer details

Ultimate Race Experience Zandvoort

Ultimate Race Experience Zandvoort De Ultimate Race Experience is een dag racen op circuit Zandvoort. Rij zelf in een Aston Martin Vantage, een Lamborghini Gallardo, en een Porsche 911.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Groepsarrangement
  • Ervaringen

De Ultimate Race Experience duurt een hele dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

• Zelf rijden in een Aston Martin V8 Vantage
• Zelf rijden in een Ferrari F430
• Zelf rijden in een Porsche 911 raceauto
• Zelf rijden in een formulewagen
• Zelf rijden in een BMW 1-serie
• Sideways meerijden met een ervaren coureur (driften)
• Dragrace in een 500 PK sterke Dodge
• Slalom race
• Karten
• Slippen
• 4 x 4 rijden
• Extra: Rijden met uw eigen auto op het circuit aan het einde van het programma

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.


 

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.


 

DATA 2019


Het nieuwe seizoen start weer in maart 2019, dit zijn de data van dit jaar:


LET OP, DATA KUNNEN PER DAG VERSCHILLEN. BEL OF MAIL ONS ALS U 100% ZEKERHEID WILT.


Data worden begin 2019 bekend gemaakt, nadat het circuit de officiele race agenda heeft ingevuld.


Alle bonnen zijn 1 jaar geldig.

  

Hoeveel circuitdagen worden er georganiseerd?

De circuitdagen worden georganiseerd op een groot aantal wisselende dagen, doordeweeks en weekend, tussen maart en november. U kunt de bonnen al wel in de winter kopen. U heeft dan een volledig jaar de tijd om de bon te verzilveren.

Wat gebeurt er als ik op de beschikbare data niet kan?

Ondanks het bijzonder grote aanbod aan data is het mogelijk dat u of degene aan wie u een bon geeft, op alle beschikbare data niet kan deelnemen. In dat geval kunt u de bon binnen 14 dagen kosteloos retourneren. U ontvangt dan een volledige vergoeding voor de bon. Let op: deze mogelijkheid vervalt zodra u een definitieve reservering met de bon maakt.

Wat gebeurt er als het regent?

De circuitdagen gaan altijd door. Wij zijn daar volledig op voorbereid.

Als ik meerdere bonnen, kunnen deze bonnen dan gelijktijdig verzilverd worden?

Ja, als u samen met vrienden of familieleden wilt deelnemen aan een racedag, dan bestelt u meerdere bonnen. Deze bonnen kunnen dan gelijktijdig verzilverd worden. U beleeft de circuitdag dan samen in dezelfde groep.

Moet ik een rijbewijs hebben om deel te nemen?

Ja, een rijbewijs is verplicht en een minimale leeftijd van 18 jaar.

Zijn er lichamelijke eisen verbonden aan deelname?

Nee, iedereen kan deelnemen aan een circuitdag. Het is alleen wel zo dat deelnemers die te maken hebben met extreem overgewicht in de regel niet in een formule-auto passen. Dat onderdeel moeten zij op een circuitdag aan zich voorbij laten gaan.

Voor langere mensen (boven 2 meter) geldt dat de formule-auto aan de krappe kant is. Zij mogen bij dit onderdeel in een alternatieve auto rijden die wel meer beenruimte biedt. Alle overige onderdelen op de circuitdagen zijn sowieso niet hinderlijk voor langere mensen.

Tot slot dames die zwanger zijn mogen niet meedoen en mensen met hartklachten of rugklachten moeten eerst bij hun arts nagaan of deelname verstandig is.


Kan ik iemand meenemen als toeschouwer?

U kunt zonder problemen kosteloos een aantal mensen meenemen als toeschouwer, of als fotograaf. De toeschouwers hebben ook alle gelegenheid om bij ieder deel mee te kijken en alles mee te maken. Er is een restaurant waar toeschouwers op eigen rekening kunnen (mee-)eten en drinken.

Kan ik zelf pakketten samenstellen, of bepaalde onderdelen achterwegen laten?

Nee, u kunt dit arrangement alleen kopen zoals het op deze website vermeld staat. U heeft op de circuitdag uiteraard wel de keuze om onderdelen over te slaan.

Hoe lang duurt de circuitdag?

De circuitdag op circuit Zandvoort heeft een ontvangst tussen 09.30 en 10.00 uur en de afsluiting van het programma is rond 18.30 uur.

 

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. Als het een cadeau is, dan is het bovendien mogelijk om de bon in een speciale cadeau-envelop te laten versturen.

De Ultimate Race Experience Zandvoort wordt ook aangeboden als groepsarrangement, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje. Deze groepsarrangementen worden verzorgd door ons moederbedrijf Incentive Company.

Bent u geïnteresseerd in racen op circuit Zandvoort met een grotere groep mensen? Neem contact met ons op via telefoonnummer 085 - 760 6535 voor meer informatie over groepsarrangementen.

Als u met een groep van vijf personen of minder wilt racen, dan kunt u simpelweg voor iedere deelnemer een bon kopen. Bij reservering wordt u dan met de gehele groep gezamenlijk ingepland.

H. Veenhof

22-08-2012
5

De bon maakt zijn naam waar: het was zelfs zo ultiem dat ik mij erop betrapte het ritje in de BMW niet meer zo spannend te vinden na mijn rit in de Lamborghini. Echt een jongensdroom om in zo'n waanzinnige auto over een circuit te denderen. Ik kan niet anders zeggen! Toen ik aan het einde van de dag weer in mijn eigen auto zat was het echt weer even omschakelen na al die monsterauto's! Het was echt genieten om in al deze auto's te kunnen rijden. Dit wou ik al zo lang doen, en ik had het me eerlijk gezegd niet leuker kunnen voorstellen dan dit. Tuurlijk zijn sommige onderdelen wat minder spannend, maar ieder onderdeel was absoluut vermakelijk!

 
Steven Huitema

03-07-2012
4

Nou, laten we eerlijk zijn... het is een rib uit je lijf. Maar wow, wat een bizar gave dag om mee te maken zeg! Ik voelde me helemaal het mannetje vol tempo op het rechte stuk in een strakke Lamborghini Gallardo. Het is jammer dat het zo duur is, anders zou ik het zo nog een keer willen doen.

 
Ans

17-04-2012
5

Ik heb deze bon aan mijn man gegeven voor zijn 50e verjaardag. Niet omdat ik hem weer "jong" wou laten voelen, maar omdat ik hem voor deze grote aangelegenheid echt spectaculair wilde verrassen. Zo groot heb ik hem nog nooit verrast, en verrast was hij zeker! Alleen al het geven van de cadeaubon heeft vier weken voorpret opgeleverd. Op de dag zelf kon ik als toeschouwer bij alle onderdelen meekijken. Het was heerlijk om mijn man de hele dag te zien genieten. Dit vergeten wij allebei nooit meer.

 
Frank

05-05-2011
5

We hebben heel erg genoten van het afwisselende programma en de leuke leiding. Alles was goed geregeld, we voelden ons echt welkom, en veilig (ook niet onbelangrijk). Het gaat immers nog steeds om grote dure wagens, en om flinke snelheden. Ook de "minder indrukwekkende" onderdelen waren genieten. Heerlijk gekart en wat een leuk 4x4 parcours zeg! Al met al een echte ultimate experience! Groeten uit Den Bosch.

 
Pagina: 1
Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Gratis verzending van uw bestelling
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden
  • Altijd de laagste prijs garantie
Betaalmethodes

Populair