Zelf Racen Assen

€ 285,00 incl. BTW

Bestel

Een volledige dag racen op circuit Assen. Rijden in snelle raceauto's van Toyota en BMW, slipproeven, slalomcompetities en meerijden met een echte coureur.

Meer details

Zelf Racen Assen

Zelf Racen Assen Een hele dag zelf racen op circuit Assen. Rijden in snelle raceauto's van Toyota en BMW, slipproeven, slalomcompetities en meerijden met een coureur.
  • Meer informatie
  • Veelgestelde vragen
  • Ervaringen

Zelf Racen Assen duurt de volledige dag en bestaat uit de volgende onderdelen:

Circuitrijden met raceauto's

In een van de Toyota raceauto’s leren we je de fijne kneepjes van het autoracen. Na de opwarmronde gaan we echt gas geven. Om te zorgen dat het hard én veilig gaat krijg je je eigen instructeur mee. Onder zijn of haar begeleiding rij je een aantal ronden. Op snelheid wordt aan aantal rondes gereden onder begeleiding van een instructeur; de snelheid is afhankelijk van de kennis en kunde van de deelnemers.

Slalomcompetitie

Er vindt een snelle slalom plaats waar iedereen kan laten zien hoe het met zijn of haar stuurmanskunst staat. Natuurlijk valt er een beker te verdienen.

BMW 325i raceauto’s

Zelf racen in een BMW 325i E36 uit de BMW Cup. De deelnemers rijden een aantal ronden in deze BMW’s met meer dan 200 PK. Ook dit onderdeel vindt plaats onder zeer intensieve begeleiding. Bij iedere cursist gaat een instructeur mee. Deze brengt de deelnemer tijdens het rijden de fijne kneepjes van het racen met een achterwiel aangedreven auto bij.

Slippen

Altijd al de blits willen maken met de perfecte 180 graden slip? Grijp je kans en oefen tot je het tot in de puntjes beheerst. Op de slipbaan leren we je hoe je de auto precies 180 graden laat draaien. Een mooi voordeel is dat inparkeren ook veel gemakkelijker wordt.

Meerijden met een coureur

In een bijzonder snelle raceauto maak je de ultieme snelheidsensatie mee. Als co-driver stap je bij een coureur in een BMW uit de Supercar Challenge om een aantal ronden vol gas over het circuit te racen.

Catering

's Morgens ontvangen we de deelnemers met een kopje koffie. Tussen de middag krijg je een heerlijke lunch in buffetvorm. De dag wordt afgesloten met de prijsuitreiking van de slalom onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de (eventuele) toeschouwers kan er ook rekening gehouden worden met een lunch, dit moet dan wel van te voren bij ons worden aangemeld. De kosten hiervoor bedragen € 20,- en kunnen op de dag zelf contant worden afgerekend.

Op welke data kan ik terecht?

Onze bonnen zijn niet gebonden aan een datum. Pas als u de bon in uw bezit heeft kunt u met die bon een afspraak maken om de bon te verzilveren.

 

Nieuwe data nog niet bekend. Neem aub contact met ons op.

 

 

Alle bonnen zijn 1 jaar geldig.


Wat gebeurt er als ik op de beschikbare data niet kan?

Het is mogelijk dat u of degene aan wie u een bon geeft, op alle beschikbare data niet kan deelnemen. In dat geval kunt u de bon binnen 90 dagen kosteloos retourneren. U ontvangt dan een volledige vergoeding voor de bon.

Wat gebeurt er als het regent?

De circuitdagen gaan altijd door. Wij zijn daar volledig op voorbereid. Bij sneeuw of ijzel wordt de circuitdag geannuleerd.

Als ik meerdere bonnen, kunnen deze bonnen dan gelijktijdig verzilverd worden?

Ja, als u samen met vrienden of familieleden wilt deelnemen aan een racedag, dan bestelt u meerdere bonnen. Deze bonnen kunnen dan gelijktijdig verzilverd worden. U beleeft de circuitdag dan samen in dezelfde groep.

Moet ik een rijbewijs hebben om deel te nemen?

Ja, een rijbewijs is verplicht.

Zijn er lichamelijke eisen verbonden aan deelname?

Nee, iedereen kan deelnemen aan een circuitdag. Het is alleen wel zo dat deelnemers die te maken hebben met extreem overgewicht in de regel niet in een formule-auto passen. Dat onderdeel moeten zij op een circuitdag aan zich voorbij laten gaan.

Voor langere mensen (boven 2 meter) geldt dat de formule-auto aan de krappe kant is. Zij mogen bij dit onderdeel in een alternatieve auto rijden die wel meer beenruimte biedt. Alle overige onderdelen op de circuitdagen zijn sowieso niet hinderlijk voor langere mensen.

Kan ik iemand meenemen als toeschouwer?

U mag 1 toeschouwer meenemen. De toeschouwer heeft alle gelegenheid om bij ieder deel mee te kijken en alles mee te maken. Er is een restaurant waar toeschouwers op eigen rekening kunnen (mee-)eten en drinken.

Kan ik zelf pakketten samenstellen, of bepaalde onderdelen achterwegen laten?

Nee, u kunt dit arrangement alleen kopen zoals het op deze website vermeld staat. U heeft op de circuitdag uiteraard wel de keuze om onderdelen over te slaan.

Hoe lang duurt de circuitdag?

De circuitdag op circuit Assen duurt van 10.30 uur tot 17.30 uur

Kan ik deze belevenis cadeau geven?

Ja, u kunt kiezen om de activiteit voor uzelf te bestellen, of cadeau te geven aan iemand anders. De bonnen voor deze belevenis zijn niet gebonden aan een naam, dus de bon is vrij overdraagbaar aan anderen. Als het een cadeau is, dan is het bovendien mogelijk om de bon in een speciale cadeau-envelop te laten versturen.

Rinus Deddens

24-12-2012
4

Heel erg leuk, kan het zeker aanraden

 
Robert Schep

30-07-2012
4

Eigenlijk ben ik een motorliefhebber, dus het circuit in Assen was al heel bekend terrein. Deze dag was een cadeautje van mijn familie. Op de motor of in de auto: het is heerlijk om op dit circuit te racen! De focus lag echt op goed leren racen op een circuit. Met een auto (en zeker met deze auto's) is dat toch een hele andere ervaring dan op de motor. Ik heb me ongelooflijk vermaakt, dat is zeker!

 
Harold

05-04-2012
5

Van alles wat! De instructeurs waren duidelijk en deden het heel leuk, de onderdelen waren afwisselend, en die BMW is natuurlijk super!

 
J.J.

21-10-2011
5

Onvergetelijke dag gehad in Assen - aanrader voor de racefan :-)

 
Pagina: 1
Ervaring delen
Annuleren
Waardering
Naam
E-mail
Titel review
Ervaring
  Toevoegen

Winkelwagen  

Geen producten

Verzenden € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

  • Gratis verzending van uw bestelling
  • Vandaag besteld, vandaag verzonden
  • Altijd de laagste prijs garantie
Betaalmethodes

Populair